Menu JRE

Het JRE (markt)menu “Talent en Passie” wordt enkel nog geserveerd op vrijdagmiddag, een seizoensgebonden drie, vier of vijfgangenmenu dat wekelijks verandert volgens marktaanbod

De Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) is een vereniging van jonge, talentvolle restauranthouders, gedreven door de passie voor hun vak. Een interne kwaliteitsselectie garandeert dat deze ambitieuze chefs tot de top van de Europese gastronomie behoren.

In totaal zijn er meer dan 320 JRE-restaurants in Europa, verspreid over 12 landen. De leden van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met respect voor lokale tradities en producten. De JRE zijn als geen ander thuis in de inventieve technieken van de hedendaagse gastronomie, zonder daarbij het culinaire erfgoed uit het oog te verliezen. Deze jonge chefs willen hun deskundigheid delen. Met veel enthousiasme en onderlinge solidariteit wisselen zij hun kookkennis uit en zorgen zo voor een culinaire kruisbestuiving.

www.jre.be